Model 2

....Creați pentru a defini un spațiu modern, chiar futurist, pereții decorativi vin în diferite forme și se pot vopsi în orice culoare. ..Created specially for defining a modern space, even futuristic, our decorative walls take different shapes and can be painted in any color. ..Creados especialmente para definir un espacio moderno, incluso futurista, nuestras paredes decorativas adoptan diferentes formas y pueden pintarse en cualquier color. ....

Dimensiune
Cm
Grosime
Dorian Suma
Relief
Milano, IT
Greutate
Grame
Compozitie
Ipsos
Pret / m2
109 RON

Panourile decorative sunt fabricate din ipsos și armate cu fibră de sticlă pentru a spori rezistența. Acestea sunt compuse din mai multe piese, pentru a elimina liniile drepte ale unui panou tradițional, dar și pentru o manipulare foarte ușoară în timpul montajului.

La cerere pot fi fabricate din beton sau rășină epoxy pentru a rezista la exterior.

Dispunem de tehnologia necesară pentru a integra diferite texte sau logo-uri în panourile decorative, de asemenea dacă doriți un model anume de panou decorativ, ne puteți trimite o poză și vom reproduce acel model pentru dumneavoastră.

Panourile decorative 3D, sunt fabricate și proiectate de Smart Deko Art, modelele fiind 100% originale și înregistrate la OSIM.

Produse Similare

....descoperă o nouă dimensiune..Discover a new dimension..DISEÑO 3D....

....Amintiți-vă când ați intrat într-un hotel sau restaurant de cinci stele și ați observat ceva ce nu ați mai văzut până atunci. Un design 3D sculptat pe un perete cu un flux continuu, fără rupturi sau linii de separare. Dacă ați spus: "Vreau acest lucru în casa sau afacerea mea", atunci vă urez bun venit la cel mai nou trend în designul interior. ..Remember the first time you entered a 5 star hotel and saw something you've never seen before? A 3D design sculpted in a continually flowing pattern, without any seams or gaps. If you thought to yourself "I want this in my house or in my business", then welcome, to the latest trend in interior design. ..¿RECUERDA la primera vez que ingresaste a un hotel de 5 estrellas y viste algo que nunca antes habías visto? Un diseño en 3D esculpido en un patrón de flujo continuo, sin costuras o espacios. Si pensaste "quiero esto en mi casa o en mi negocio", bienvenido a la última tendencia en diseño de interiores. ....

Clients

....Formular Comandă..order form?..formulario de pedido....

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.